N’ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

Ets nou? Fes clic. aquí

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

¿No ets client?

Contacta amb nosaltres..

La Llibreria de la Universitat de València

 

La web de La Llibreria de la Universitat de València permet consultar i comprar els fons publicats per les principals universitats espanyoles i de diversos organismes i institucions públiques dedicades a la investigació i difusió de la ciència i la cultura.

La Llibreria de la UV, oberta des de desembre de 2003, té un estoc de més de 20.000 títols de totes les àrees del coneixement: història, filologia, ciències socials, ciències bàsiques...

Tenim com a objectius la difusió i la comercialització de les publicacions de les universitats, conscients de la riquesa de la producció editorial d’aquestes, de la seua qualitat i projecció científica, acadèmica, cultural i social.

Ubicada al Campus de Blasco Ibáñez, al costat de la Facultat de Geografia i Història i la Biblioteca d’Humanitats, en una zona on es concentren diverses llibreries privades, compta amb un espai de 200 m2 per a exposició i venda, i 50 metres d’aparadors de grans dimensions.

La Llibreria està concebuda per a facilitar l’accés a aquest interessant fons editorial a professors, investigadors, biblioteques i al públic en general.

 

 

0.0.0.0.0 6 1 cat Cercant