language

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


Contrasenya

Ets nou?

Fes clic aquí

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

¿No ets client?

Contacta amb nosaltres..

label_important Fitxa de l'article

Los quesos gallegos:perfiles sensoriales de los quesos artesanales tradicionales y de los quesos industriales actuales

Editor:   Universidad de Vigo

Autor/a:   Centeno Domínguez,Rodríguez Alonso,Carballo G

Col·lecció N/D
9,50 € 10,00 €

event  Termini lliurament

24-72h

Dades de l'article
ISBN:
978-84-8158-585-8
EAN:
9788481585858
Data:
19/11/2020
Idioma:
castellà
Format:
rústica
Mides:
240x170 mm
Pàgines:
83
Matèria:
Tecn. aliments
Pes:
194 gr
BIC:
×

label_important Et podria interessar


Candelas Colodrón, Man...

10,00 €    9,50 €
- 5 %

Suárez Briones, Beatriz

5,00 €    4,75 €
- 5 %

Fernández Nóvoa, Diego

5,00 €    4,75 €
- 5 %

Ulla Miguel, Ana

5,00 €    4,75 €
- 5 %

Fernández Iglesias, Ma...

10,00 €    9,50 €
- 5 %

Alonso Álvarez, José N...

9,00 €    8,55 €
- 5 %

Varela Aenlle, Carlos ...

15,00 €    14,25 €
- 5 %

Novelle López, Laura

9,00 €    8,55 €
- 5 %

Varela Álvarez, Enriqu...

9,00 €    8,55 €
- 5 %

Vázquez Domínguez, Marta

6,00 €    5,70 €
- 5 %

Lorenzo Paniagua, Javier

10,00 €    9,50 €
- 5 %

Prada Blanco, Albino

9,00 €    8,55 €
- 5 %

Pinto Pajares, Daniel

10,00 €    9,50 €
- 5 %

Mendez Ferrin, Xose Luis

15,00 €    14,25 €
- 5 %

de Castro Rodríguez, M...

5,00 €    4,75 €
- 5 %

Rojo Salgado, Argimiro

5,00 €    4,75 €
- 5 %

Méndez Quintas, Eduardo

15,00 €    14,25 €
- 5 %

Fernández Iglesias, Ma...

10,00 €    9,50 €
- 5 %

Centeno Domínguez,Rodr...

10,00 €    9,50 €
- 5 %

Benso Calvo, Carmen

14,39 €    13,67 €
- 5 %

Fernández-Jardón, Carl...

10,00 €    9,50 €
- 5 %
0.0.0.0.0 6 1 cat Cercant