language

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


Contrasenya

Ets nou?

Fes clic aquí

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

¿No ets client?

Contacta amb nosaltres..

label_important Fitxa de l'article

La ciència a taula

Editor:   Universitat de València

Autor/a:   Fernando Sapiña Navarro

Col·lecció Mètode Valencià
14,25 € 15,00 €
  Estoc: Sí    

event  Termini lliurament

24-72h

Dades de l'article
ISBN:
978-84-9133-263-3
EAN:
9788491332633
Data:
20/11/2019
Idioma:
català
Format:
rústica
Mides:
210x160 mm
Pàgines:
232
Matèria:
Divulgación científica
Pes:
468 gr
×
Sinopsi:
'La ciència a taula' és el dècim volum de la col lecció de llibres de divulgació "Monografies Mètode". Durant més de deu anys, el químic i divulgador Fernando Sapiña va publicar puntualment la secció sobre ciència i gastronomia en la revista 'Mètode', sota el títol de "La ciència a taula". El present volum recull 42 d'aquests articles, que tracten sobre els principis físics i químics dels aliments i de les seues elaboracions, tots acompanyats d'una recepta culinària. Uns textos que, a més de transmetre la seua passió per la cuina i la gastronomia, es poden llegir de manera independent, o bé descobrint els subtils fils que existeixen entre ells a través de la textura, el color, el sabor, l'olor o les transformacions culinàries dels aliments. Un llibre, en definitiva, per a descobrir la cuina i la seua ciència. 'La ciència a taula' ha comptat amb la col laboració de l'artista Teresa Tomás, qui, a través del seu laboratori "Palomita de maíz", ha experimentat en projectes en els quals la gastronomia s'hibrida amb la seua obra.'La ciència a taula' es el décimo volumen de la colección de libros de divulgación "Monografies Mètode". Durante más de diez años, el químico y divulgador Fernando Sapiña publicó puntualmente la sección sobre ciencia y gastronomía en la revista 'Mètode', bajo el título de «La ciencia en la mesa». El presente volumen recoge 42 de estos artículos, que tratan sobre los principios físicos y químicos de los alimentos y de sus elaboraciones, todos acompañados de una receta culinaria. Unos textos que, además de transmitir su pasión por la cocina y la gastronomía, se pueden leer de manera independiente o descubriendo los sutiles hilos que existen entre ellos a través de la textura, el color, el sabor, el olor o las transformaciones culinarias de los alimentos. Un libro, en definitiva, para descubrir la cocina y su ciencia. 'La ciència a taula' ha contado con la colaboración de la artista Teresa Tomás, quien, a través de su laboratorio "Palomita de maíz", ha experimentado en proyectos en los que la gastronomía se hibrida con su obra.

label_important Et podria interessar


Noelia Hernando Real

15,00 €    14,25 €
- 5 %

AA.VV.

15,00 €    14,25 €
- 5 %

Joan Fuster Ortells

75,00 €    71,25 €
- 5 %

Joan Fuster Ortells

50,00 €    47,50 €
- 5 %

José Pascual Martínez

24,50 €    23,28 €
- 5 %

AA.VV.

25,00 €    23,75 €
- 5 %

Anna Collell Codina

   4,99 €

Anna Collell Codina

   4,99 €

de Moragas Spà, Miquel

   7,99 €

Claudio Hernández Burgos

   7,49 €

Claudio Hernández Burgos

   7,49 €

Elena Matamala Zamarro

16,50 €    15,68 €
- 5 %

AA.VV.

9,00 €    8,55 €
- 5 %

Claudio Hernández Burgos

18,00 €    17,10 €
- 5 %

AA.VV.

12,00 €    11,40 €
- 5 %

AA.VV.

30,00 €    28,50 €
- 5 %

Portas Pérez, Teresa

17,95 €    17,05 €
- 5 %

Vicent Beltran Calvo

24,00 €    22,80 €
- 5 %
0.0.0.0.0 6 1 cat Cercant