Presentació

La web de La Llibreria de la Universitat de València permet consultar i comprar els fons publicats per les principals universitats espanyoles i de diversos organismes i institucions públiques dedicades a la investigació i difusió de la ciència i la cultura.

La Llibreria, oberta des de desembre de 2003, té un estoc de més de 20.000 títols de totes les àrees del coneixement: història, filologia, ciències socials, ciències bàsiques...

Tenim com a objectius la difusió i la comercialització de les publicacions de les universitats, conscients de la riquesa de la producció editorial d’aquestes, de la seua qualitat i projecció científica, acadèmica, cultural i social.

Ubicada al Campus de Blasco Ibáñez, al costat de la Facultat de Geografia i Història i la Biblioteca d’Humanitats, en una zona on es concentren diverses llibreries privades, compta amb un espai de 200 m2 per a exposició i venda, i 50 metres d’aparadors de grans dimensions.

La Llibreria està concebuda per a facilitar l’accés a aquest interessant fons editorial a professors, investigadors, biblioteques i al públic en general.