N’ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

Ets nou? Fes clic aquí.

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


Fitxa del llibre

5%
Tradiciones locales para una alimentación saludable/Llaktanchipa mikunankunata sukaman alliyachiwanchi, chayku kawsachiypa

Tradiciones locales para una alimentación saludable/Llaktanchipa mikunankunata sukaman alliyachiwanchi, chayku kawsachiypa

Autor/a: AA.VV.
Editor: Universitat de València
Col·lecció: Nau Solidària Materials
19,00 € 20,00 €
Estoc: Sí

  Termini de lliurament estimat:

24-72h

Seguretat GPSR Dades contacte de seguretat GPSR
Dades de l'article
ISBN:
978-84-9133-226-8
EAN:
9788491332268
Data:
11/6/2019
Idioma:
castellà
Format:
rústica
Mides:
210x210 mm
Pàgines:
162
Matèria:
Nutrició
Any:
2019
Pes:
590 gr
Sinopsi
Tradiciones locales para una alimentación saludable/Llaktanchipa mikunankunata sukaman alliyachiwanchi, chayku kawsachiypa. Cuando nos referimos a los objetivos de desarrollo sostenible, indiscutiblemente, el alimentario es un sector básico para la eliminación del hambre y la pobreza, y la protección del medio ambiente. Esta edición bilingüe (en quechua y castellano) incide en la recuperación de las prácticas tradicionales de producción, preparación y consumo de alimentos que redunden en beneficio de las familias de comunidades indígenas, mediante la diversificación de alimentos -como hortalizas y animales menores- y el mejoramiento de sus prácticas de consumo, higiene y cuidado de la salud. Contiene 38 recetas tradicionales de la Amazonía, con productos de la región, fáciles de conseguir y de utilizar. Cada receta incluye los ingredientes, cantidades, preparación, tabla de composición y nutrientes por persona. Por último, cada receta está ilustrada, para que sea más fácil la preparación y atractiva su presentación.Quan ens referim als objectius de desenvolupament sostenible, indiscutiblement, el sector alimentari és bàsic per a l'eliminació de la fam i la pobresa, i la protecció del medi. Aquesta edició bilingüe (en quítxua i en castellà) incideix en la recuperació de les pràctiques tradicionals de producció, preparació i consum d'aliments que redunden en benefici de les famílies de comunitats indígenes, mitjançant la diversificació d'aliments -com ara hortalisses i animals menors- i la millora de les pràctiques de consum, higiene i cura de la salut. Conté 38 receptes tradicionals de l'Amazònia, amb productes de la regió, fàcils d'aconseguir i d'utilitzar. Cada recepta inclou els ingredients, quantitats, preparació, taula de composició i nutrients per persona. Finalment, cada recepta està il lustrada, perquè en siga més fàcil la preparació i atractiva la presentació.
ISBN:
978-84-9133-226-8
EAN:
9788491332268
Data:
11/6/2019
Idioma:
castellà
Format:
rústica
Mides:
210x210 mm
Pàgines:
162
Matèria:
Nutrició
Any:
2019
Pes:
590 gr
Et podria interessar

Joan Maria Senent
Universitat de València
Estoc: Sí
20,00 €    19,00 €
- 5 %
AA.VV.
Universitat de València
Estoc: Sí
20,00 €    19,00 €
- 5 %
0.0.0.0.0 6 1 cat Cercant