N’ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

Ets nou? Fes clic. aquí

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

¿No ets client?

Contacta amb nosaltres..

Fitxa del llibre

5%
El gran libro de La Horchata y la Chufa de Valencia

El gran libro de La Horchata y la Chufa de Valencia

Autor/a: José M. Soriano del Castillo
Editor: Universitat de València
Col·lecció: Cliniques UV
26,60 € 28,00 €
Disponible al editor

  Termini de lliurament estimat:

Disponible en 1 setmana

Dades de l'article
ISBN:
978-84-370-9464-9
EAN:
9788437094649
Data:
11/12/2014
Idioma:
castellà
Format:
cartoné
Mides:
225 x 170 mm
Pàgines:
176
Matèria:
Tecn. aliments
Any:
2014
Pes:
602 gr
Sinopsi
El gran libro de La Horchata y la Chufa de Valencia. La chufa es un tesoro histórico, gastronómico y cultural, conocido desde el tiempo de los egipcios, afianzado e introducido en España por los árabes. La Universitat de València en su afán divulgativo, promueve esta obra que nace con la colaboración de la Consellería de Agricultura, Pesca y Alimentación de la Generalitat Valenciana y el Consejo Regulador de la D.O. Chufa de Valencia, y que es la primera que reúne la más actualizada información científica, histórica y gastronómica de la chufa y la horchata. Una excelente obra de consulta en la que se analiza, con amplitud y detalle, la historia del cultivo de la chufa, la elaboración de la horchata, la descripción de sus reconocidas cualidades nutricionales y saludables, y una muestra de la gastronomía más innovadora que tiene en la chufa un ingrediente básico para sus nuevas recetas y sabores.La xufa és un tresor històric, gastronòmic i cultural, conegut des del temps dels egipcis, i afermat i introduït a Espanya pels àrabs. La Universitat de València en el seu afany divulgatiu, promou aquesta obra que naix amb la col laboració de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat Valenciana i el Consell Regulador de la D.O. Xufa de València, i que és la primera que recull la més actualitzada informació científica, històrica i gastronòmica de la xufa i l'orxata. Una excel lent obra de consulta en la qual s'analitza, amb amplitud i detall, la història del cultiu de la xufa, l'elaboració de l'orxata, la descripció de les seues reconegudes qualitats nutricionals i saludables, i una mostra de la gastronomia més innovadora que té en la xufa un ingredient bàsic per a les seues noves receptes i sabors.
ISBN:
978-84-370-9464-9
EAN:
9788437094649
Data:
11/12/2014
Idioma:
castellà
Format:
cartoné
Mides:
225 x 170 mm
Pàgines:
176
Matèria:
Tecn. aliments
Any:
2014
Pes:
602 gr
Et podria interessar

Aguilar Miró, Estel
Estoc: Sí
20,00 €    19,00 €
- 5 %
Sánchez-Tembleque Gonz...
Estoc: Sí
12,00 €    11,40 €
- 5 %
Pomer Monferrer, Luis
Estoc: Sí
18,00 €    17,10 €
- 5 %
Monrós Gaspar, Laura
Estoc: Sí
14,50 €    13,78 €
- 5 %
Josep Lluís Teodoro Peris
Estoc: Sí
12,00 €    11,40 €
- 5 %
Mainar Cabanes, Eladi
Estoc: Sí
18,00 €    17,10 €
- 5 %
Trenado Santarén, Rosa...
Estoc: Sí
18,00 €    17,10 €
- 5 %
Garcia Femenia, Alfred
Estoc: Sí
18,00 €    17,10 €
- 5 %
Kneper, Gennadi
Estoc: Sí
23,00 €    21,85 €
- 5 %
Simó Soler, Elisa
Estoc: Sí
32,90 €    31,26 €
- 5 %
Burgos Mascarell, Andrea
Estoc: Sí
14,50 €    13,78 €
- 5 %
Roldán Serrano, Eugenio
Estoc: Sí
16,50 €    15,68 €
- 5 %
Llinares Insa, Lucía I...
Estoc: Sí
15,00 €    14,25 €
- 5 %
del Rey Cabero, Enrique
Estoc: Sí
10,00 €    9,50 €
- 5 %
del Rey Cabero, Enrique
Estoc: Sí
10,00 €    9,50 €
- 5 %
AA.VV.
Estoc: Sí
10,00 €    9,50 €
- 5 %
AA.VV.
Estoc: Sí
10,00 €    9,50 €
- 5 %
Godoy Domínguez, María...
Estoc: Sí
25,00 €    23,75 €
- 5 %
Burgueño Rivero, Jesús
Estoc: Sí
30,00 €    28,50 €
- 5 %
Mª Àngels Ull Solís
Estoc: Sí
15,00 €    14,25 €
- 5 %
AA.VV.
Estoc: Sí
25,00 €    23,75 €
- 5 %
AA.VV.
Estoc: Sí
25,00 €    23,75 €
- 5 %
AA.VV.
Estoc: Sí
8,00 €    7,60 €
- 5 %
AA.VV.
Estoc: Sí
8,00 €    7,60 €
- 5 %
AA.VV.
Estoc: Sí
30,00 €    28,50 €
- 5 %
0.0.0.0.0 6 1 cat Cercant