Activitats


Presentación del libro "Volver a pensar el mundo de la Gran Guerra" - 01 junio 2016


El col·legi major Rector Peset acull aquest dimecres, dia 1 de juny, la presentació del llibre ‘Volver a pensar el mundo de la Gran Guerra’, coordinat per Pedro Ruiz Torres. L’acte començarà a les 19 hores, amb la participació d'Elena Salcedo, presidenta del Seminari de Dones Grans; Carlos Forcadell, director de l’Institut Fernando el Católico de Saragossa; Aurora Bosch, catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat de València, i Nicolás Sánchez Durá, professor de Metafísica de la Universitat, a més del mateix Pedro Ruiz Torres.


51 Fira del Llibre de València - 20 abril 2016


La Universitat presenta 25 novetats en la 51 Fira del Llibre de València, que comença el 20 d’abril, i finalitza diumenge 1 de maig. La institució ocupa les casetes 29 i 30, en la ubicació tradicional de la Fira, als Jardins de Vivers. A més de les 25 novetats, es podran trobar coedicions i diferents obres i revistes de centres i departaments.


En les casetes de la Universitat es troba també el fons editorial de les universitats de la Xarxa Vives d'Universitats, així com d’una selecció de les novetats universitàries presents a La Llibreria de la Universitat.