Activitats


Ja hem obert !! - 19 mayo 2020

Com a conseqüència d’haver passat a la Fase 1 del procés de desescalada marcat pel Govern, a partir de hui dimarts 19 de maig la nostra Llibrería d’Arts Gràfiques, 13 romandrà oberta de dilluns a divendres de 10h a 14h solament amb cita prèvia, mentre que l’atenció telefònica de consultes i comandes estarà disponible a través del telèfon: 963 864 542.

Per accedir a la llibreria una vegada confirmada la cita, s’haurà de tocar al timbre i esperar que el nostre personal obriga per formalitzar la venda. Abans d’entrar es proporcionarà gel desinfectant per a les mans i en cap cas el client podrà manipular els llibres.

A més, es requereix el pagament vía targeta de crèdit i l’ús de mascareta dins de les instal·lacions de la llibreria.

Igualment, tindrem a la nostra disposició personal de neteja per tal d’assegurar la higiene i desinfecció de les instal·lacions i preservar així la salut dels nostres clients.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

La Fira del Llibre de València se celebrarà del 22 d’octubre a l'1 de novembre de 2020 - 08 abril 2020

La 55 Fira del Llibre de València se celebrarà del 22 d’octubre a l’1 de novembre de 2020 als Jardins de Vivers, esperant que la situació d’excepcionalitat torne a la normalitat en la tardor. Inicialment estava programada del 30 d’abril al 10 de maig, però va ser ajornada com a conseqüència de l’actual crisi sanitària mundial causada pel Covid-19.

El Patronat de la Fundació Fira del Llibre de València ha triat les noves dates amb l’objectiu de no solapar-se amb la campanya del llibre de text, ni amb l’inici de la campanya de Nadal, i treballa, de nou, amb il·lusió en la preparació de la cita més important, al voltant de llibre, de la nostra comunitat.

La passada edició... més informació


Suspensió d’activitats universitàries, des de dilluns 16 de març - 23 marzo 2020

El Consell de la Generalitat Valenciana ha acordat la suspensió d’activitats educatives en la Comunitat Universitària des d’aquest dilluns dia 16 de març, de manera indefinida. La Consellera d’Universitats ha anunciat la suspensió de l’activitat docent al Sistema Universitari Valencià en prevenció i contenció de l’expansió del COVID-19.

Més informació